ICT-Wereld heeft zowel kennis van als visie op de nieuwste informatietechnologie en de business van haar klanten. We leveren diensten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We streven naar een langdurige relatie met haar klanten en tonen daarin commitment.

Heeft u extra capaciteit of extra kennis nodig voor een kortere of langere periode? Heeft u meer klachten dan gemiddeld? Bent u op zoek naar een incassomedewerker of interim credit manager? Of wilt u tijdelijk juridische kennis in-house nemen? Dit kan bij iedere organisatie wel eens voor komen. Reden om tijdelijke ondersteuning van ICT-Wereld professionals in te roepen. ICT-Wereld levert de consultanty die die nodig is voor uw web projecten. Onze consultany biedt u vanaf het eerste moment direct praktische ondersteuning. Detachering en consultancy van ICT-Wereld verdient zich snel terug! 

Hoog gekwalificeerd

Onze professionals zijn hoog gekwalificeerd, hebben ruime kennis op gebied van ICT en web development en veel praktijkervaring. Zij zijn bij uitstek in staat ook voor uw organisatie de website(s) en webapplicaties te optimaliseren. Wij hebben de juiste mensen voor uw ICT & web vraagstukken en onze mensen zoeken voor u de oplossing! Bij ons staat kwaliteit en resultaat centraal.

Kwaliteit en resultaat gegarandeerd

Als u voor consultanty van ICT-Wereld kiest, dan kunnen wij zowel op incidentele als op structurele basis met u een overeenkomst sluiten voor het leveren van gekwalificeerde ondersteuning. Natuurlijk afhankelijk van uw behoefte.

Het resultaat

  • Beter beheer van uw informatieflow via webbased media
  • Technische optimalisatie van on-line assets
  • Optimalisatie van de communicatie met uw doelgroep

 

Consultancy en detachering