Inrichting Content Management

Content Management Systeem (CMS)

Het door ons eigen Content Management Systeem Drupal is een veelzijdige systeem waarmee meerdere redacteuren de inhoud van (mobiele) website, webshop en intranet op een zeer gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren. Het systeem is slim opgezet waardoor het al bij het eerste gebruik intuïtief en overzichtelijk is, zodat u binnen afzienbare tijd de volledige inhoud van uw internettoepassing kunt uitbreiden en aanpassen.

Bewezen technieken, groot aantal gebruikers

De ontwikkeling van Drupal is gestart in 2001 en wordt ingezet voor een groot aantal maatwerk websites en is inmiddels doorontwikkeld tot een flexibel, veilig, snel en betrouwbaar systeem. Het systeem is met versie 7 voorzien van een nieuwe gebruikersinterface en verbeterde, moderne technologie waardoor het nog prettiger en sneller in gebruik is. In deze nieuwe versie wordt de inhoud in een universeel formaat opgeslagen waardoor informatie relatief eenvoudig ontsloten kan worden naar verschillende toepassingen en kanalen. Op internet resulteert dit in de pagina's op uw (mobiele) website, webshop en intranet/extranet. Tevens kunnen we hierdoor nog sneller koppelingen opzetten met bedrijfssoftware.

Modules

Het systeem is modulair opgebouwd zodat u alleen de modules afneemt die u op dit moment nodig hebt. Er is een groot aantal modules ontwikkeld voor het faciliteren van een nieuwspagina, blog met reactiemogelijkheid, agenda, forum, gastenboek, poll (korte enquete), kaartverkoop met online betaalmogelijkheid, formulierenbouwer, etc. Door de modulaire opbouw kunnen we -indien nodig- snel en goedkoop maatwerk modules voor u ontwikkelen.

Statistieken

Zonder statistieken is het niet meetbaar of uw doelstellingen gehaald worden. Betrouwbare statistieken zijn daarom geintegreerd in het Content Management Systeem.

Een "update" voor uw gedateerde website

Er zijn nog veel verouderde websites op internet te vinden. En er zijn altijd wel redenen om die niet te vernieuwen, ondanks dat er goede redenen zijn om over te stappen naar een aktueel content management systeem.