ICT-Wereld

ICT-Wereld Webdevelopment is een geregistreerde handelsnaam van Pillaerds Informatica en werkt al sinds 1998 als zelfstandig ICT dienstverlener voor verschillende overheidsinstellingen, bedrijven, financiële instellingen en creatieve bedrijven. We ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites en slaan een brug tussen de technische en creatieve aspecten van webontwikkeling.

 

Open source CMS Drupal

ICT-Wereld Webdevelopment bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt maatwerk websites, webshops, intranetsystemen en mobiele websites op basis van het slimme en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Drupal. Drupal is open source, waardoor de leverancier-afhankelijkheid beperkt wordt. Tevens zijn er geen licentiekosten. Drupal biedt veel flexibiliteit, is eenvoudig uit te breiden en kan worden ingezet bij diverse soorten websites.

Regionaal / landelijk

ICT-Wereld Webdevelopment is gevestigd inde regio Parkstad nabij Maastricht/Heerlen. Vanuit haar Drupal specialisme is ICT-Wereld landelijk actief in het ontwikkelen van Drupal web oplossingen, o.a. op inhuur- of detacheringsbasis.

Postadres

ICT-Wereld Webdevelopment
Valkenburgerweg 57
6361EB Nuth

Tel. +31 45 577 8264
KVK 14044438
BTW NL 0871.04.234.B.01
Rabobank. 1377.79.003

ICT-Wereld Webdevelopment is een handelsnaam van Pillaerds Informatica geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te onder nummer 14044438.

Op al onze transacties  en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Neem contact op